Gurmar čaj 150g

  • Gurmar čaj 150g
  • Gurmar čaj je jedným z najúčinnejších prírodných prostriedkov na liečbu diabetes I. a II. typu.
  • Gurmar pôsobí pri poruchách metabolizmu cukrov viacerými účinkami. Stimuluje tvorbu inzulínu, regeneruje beta-bunky pankreasu a zároveň zvyšuje aktivitu enzýmov zúčastnených metabolizmu glukózy, zabraňuje vzniku inzulínovej rezistencie. Vďaka čomu vie užívanie Gurmar čaju prispieť aj pri zdravom chudnutí.
  • Ako jeden z mála prírodných prostriedkov Gurmar čaj regeneruje a zvyšuje počet beta-buniek pankreasu produkujúcich inzulín. K obnove tvorby inzulínu dochádza obvykle pri diabetes 2. typu, keď ešte nedošlo k zániku väčšiny kmeňových buniek.
  • Pri diabetes 1. typu, závislom na podávaní inzulínu pomáha užívanie Gurmar čaju udržovať dlhodobú účinnosť inzulínu, zabraňuje inzulínovej rezistencii.
  • Regenerácia pankreatických beta buniek vedie v mnohých prípadoch k obnove tvorby inzulínu a k úplnému vyliečeniu ochorenia. Nevyhnutná súčasť liečby je prísne obmedzenie škrobov a sacharidov.

Obvykle po 4 až 8 týždňoch užívania je možné znížiť dávky inzulínu a ostatných liekov. Až 25 % užívateľov Gurmaru sa úplne zaobíde bez ďalších liekov. Zníženie či vysadenie liekov po zlepšení výsledkov v súvislosti s užívaním Gurmaru je potrebné konzultovať s lekárom.

 

Súvisiace produkty

Gurmar extra 60 kaps

Gurmar extra 60 kaps

Gurmar extra sú kapsulky obsahujúce Gymnemma sylvestre, čo sú listy s pozitívnym vplyvom na hladinu ..

Glucose Control 60 kaps

Glucose Control 60 kaps

Glucose Control je doplnok výživy, ktorý predstavuje vysoko účinnú zmes pre podporu vyrovnania hladi..

Horká tekvička čaj 150g

Horká tekvička čaj 150g

Horká tekvička je druh tropického, kvitnúceho viniča, ktorý sa pestuje predovšetkým v Ázii, Indii, v..

Štítky: Nutraceutica