Vilcacora (Vilkakora, Uňa de Gato, Mačací pazúr, Uncaria tomentosa) čaj 100g

  • Vilcacora (Vilkakora, Uňa de Gato, Mačací pazúr, Uncaria tomentosa) čaj 100g

Prítomnosť fytoorganických látok je vysvetlením možných antioxidačných, antimikrobiálnych, protizápalových a protinádorových účinkov rastliny.

Uña de Gato sa používa na liečbu zápalov, rán, artritídy, reumatizmu, žalúdočných vredov, rakovín a zhubných nádorov, k posilneniu imunity a na liečbu akýchkoľvek chorôb spôsobených parazitmi (virózy, mikózy, kandidózy). Uña de Gato môžeme odporučiť ako preventívny antioxidant, prostriedok pre posilnenie prirodzenej obranyschopnosti organizmu (imunity) ale aj na riešenie konkrétnych zdravotných ťažkostí. 

 

Vedci ďalej preukázali liečivé pôsobenie pri znižovaní vysokého tlaku, zamedzovanie retencia tekutín, obmedzenie vzniku zápalov, prevencia šírenia tumorov a prekonávanie vírusových infekcií. Lekári zaznamenali výsledky pri liečbe kandidóz, parazitických infekcií, zápalových črevných ochorení aj chronických zažívacích ťažkostí. Ešte pozoruhodnejšie sú správy v súvislosti s rakovinou a kardiovaskulárnymi chorobami. Uncaria tomentosa vykazuje silné antihypertenzné účinky, zamedzuje hromadeniu krvných doštičiek a má silné antimutagénne vlastnosti.

Mailaenderova štúdie (SRN) môže byť jedným z dôkazov. Stovke aktívnych fajčiarov bola v moči preukázaná prítomnosť mutagénnych látok, ktoré bývajú príčinou tvorby rakoviny v organizme. Už krátko po podaní U. tomentosy bola ich prítomnosť v moči silne redukovaná a následne vymizla úplne.

Vilcacora je výborná aj ako diuretikum a depuratívum. Lyko je taktiež zvonku používané pri poraneniach a pri mnohých ďalších ťažkostiach. Po storočia je odvar používaný na zahnanie smädu, celkovej obnove vyčerpaného organizmu. Celkovo zvyšuje odolnosť organizmu a podporuje zdravie.

Pre preventívnu očistnú kúru je doporučované trojmesačná pravidelné používanie a pre riešenie už vzniknutých problémov závisí dĺžka používania na konkrétnom druhu, zvyčajne býva 6 a viac mesiacov.

Bylinné produkty pri riešení problémov s rakovinou

V prípade nádorových ochorení je nutné pochopiť príčinu a odstrániť emocionálny blok, zmeniť stravu a nasadiť protirakovinové doplnky výživy. Anona Graviola, či Vilcacora nemôžu byť jedinými užívanými bylinami. Takejto chyby sa dopúšťa mnoho ľudí, ktorí nevedia, že až spoločné pôsobenie napríklad s produktami Sangre de drago, Cytosan, Lapacho, … výrazne zvyšujú účinnosť terapie a tým aj nádej na prekonanie rakoviny.

Priemerná bylinná terapia trvá niekoľko mesiacov a pozostáva najmä z očistných, protinádorových, regenerujúcich a posilňujúcich byliniek (odporúčame každý mesiac kombinovať 3), ako aj z bylín podporujúcich činnosť imunitného systému: VHODNÉ BYLINNÉ KONCENTRÁTY

V prípade metastáz sa väčšinou odporúča doplnenie kúry o Tahuari, ktoré sa varí spoločne s Vilcacorou.

Napriek tomu, že na etiketách je uvádzané pomerne nízke dávkovanie, lekári z Peru predpisujú obvykle produkty nasledovne:

  • Vilcacora 10 g, v ťažkých prípadoch aj 20 g (piť 1 hodinu pred, alebo po jedle)

  • Anona Graviola cca 5 – 10 g.

  • Sangre de drago 10 – 15 kvapiek vždy ráno na lačno v malom množstve vody (cca 1 polievková lyžica)

Je potrebné medzi nimi robiť prestávky cca 30 minút.

Články o liečbe rakoviny

Tu sa môžete dočítať viac o vilcacore

Súvisiace produkty

Vilcacora (Vilkakora, Uňa de Gato, Mačací pazúr, Uncaria tomentosa)  100 tabliet

Vilcacora (Vilkakora, Uňa de Gato, Mačací pazúr, Uncaria tomentosa) 100 tabliet

Uňa de Gato je rastlina známa tiež ako vilcacora, dosahujúca výšku až 20 metrov, pochádzajúca z peru..

Hylandia dockrillii (Blushwood) 100 tbl

Hylandia dockrillii (Blushwood) 100 tbl

Hylandia dockrillii, je bežne označovaná ako blushwood. Zo strany domorodcov je už dlho známa, že má..

Dračia krv  Vilcacora  50ml

Dračia krv Vilcacora 50ml

Produkty Trávniček predstavujú komplexnosť a prírodnosť, sú vyrobené z mimoriadne kvalitnej rastlinn..